Montaj detectoare de gaz dupa caz

Montaj detectoare de gaz dupa caz

Pentru ca traim vremurile pe care le traim si cu totii suntem mintiti si inselati din toate directiile, primim foarte des telefoane si intrebari de la cetateni onesti, care, pe buna dreptate, vor sa stie, daca le vom face montajul detectoarelor de gaz, ce se va intampla mai departe de cheltuiala pe care ei sunt obligati sa o faca.

Intrebarile sunt de genul:

Cat costa un detector de gaz?

Cat costa montajul detectoarelor de gaz?

Care sunt cele mai bune detectoare de gaz?

Cat dureaza garantia detectoarelor de gaz?

Daca mai este necesara verificarea instalatiei de gaze dupa ce se monteaza detectoare si cat mai costa si aceea?

Ce spaga ia administratorul blocului la treaba asta?

… si multe alte astfel de intrebari, care mai de care mai tehnice sau mai “deochiate”, care merita, aproape fiecare, cate un articol.

La toate acestea avem un singur raspuns:

Montajul detectoarelor de gaz se face dupa caz.

Iar cand spun “dupa caz”, ma refer la situatia intregului in care se incadreaza instalatia de gaze pe care o exploatezi, ma refer la cei care “stapanesc” bucataria si la minima analiza de risc, pe care putine firme de instalatii o fac, inainte de a va oferi solutia.

Degeaba vorbim de cele mai bune detectoare de gaz, de centrale termice inteligente, de aragaze inteligente, de solutii tehnice pentru traseele cablurilor de alimentare a electrovanei sau senzorului, care sa nu deterioreze aspectul bucatariei, daca cineva nu-si face treaba cum trebuie si, daca o singura imbinare nu este facuta cum trebuie, iar asta se suprapune nefast cu neatentia bonei sau a unei bunicute, care scoate, fix din priza care nu trebuie, detectorul de gaze, ca sa bage mixerul si sa paseze copilului ceva de mancare, uitand sa bage stecherul la loc.

Asa cum zice si marele ganditor si strateg, Michael Porter:
“Cea mai mare strategie este sa stii ce sa nu faci.”

Pentru ca noi nu vrem sa cheltuim nici macar un leu pe reclama, fiind siguri ca tu ne vei lauda tuturor, daca esti multumit(a) de ajutorul pe care ti-l oferim si exact la momentul potrivit, singura noastra ratiune de a fi.

Ca firma de instalatii cu oameni pasionati si, totodata, credem noi, specialisti in instalatii, este sa simti efectiv ca ti-am simplificat viata si ti-am oferit cea mai onesta si decenta solutie la acest moment, fara sa te simti jefuit(a) sau inselat(a).

Ca sa nu cheltui nici macar cu un leu mai mult decat merita un asemenea demers si sa nu ai nici cele mai mici temeri, ca nu ai ales ce era mai potrivit la acest moment, da, te rog, un click pe butonul verde de mai jos si spune-ne exact de ce ai nevoie, ca sa-ti spunem exact pasii pe care trebuie sa-i faci in cazul tau, fara sa te coste nimic acest sfat:

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *