MONTAJ ARAGAZE FARA DURERI DE CAP

Cum beneficiem de un montaj de aragaz fara dureri de cap

De cate ori ne propunem sa profitam de ofertele speciale pentru aragaze, atunci cand ne propunem sa ne cumparam unul si apoi sa solicitam montajul lor, ar trebui sa ne si interesam ce hibe ascunse au multe dintre aragaze.

Dupa cum bine stii, doar cele mai bune marci de aragaze iti ofera satisfactie totala pentru lista de optiuni afisata, de aceea trebuie mai intai sa stii ce-ti doresti, cuptoare electrice sau cuptoare pe gaz, pentru ca la multe tipuri de aragaze doar unele dintre optiuni functioneaza la parametrii pe care-i asteptam.

Iata un exemplu de montaj aragaz marca HOTPOINT, pe care ne-am propus sa-l ilustram video intr-un film de prezentare:

 

Daca tehnologia a avansat atat de mult si casele au ajuns sa fie tot mai “inteligente“, evident ca si aragazele au ajuns la un nivel destul de performant si aici nu vorbim despre aragaze profesionale utilizate in industria HORECA.

Cu multe dintre problemele aragazelor te intalnesti dupa ce le-ai achizitionat. Unele dintre ele produc mai multa caldura in bucatarie decat in cuptor, altele au probleme cu supapele de supraveghere pentru gaz si necesita reglaje suplimentare sau o atentie mai mare la punerea in functiune.

Indiferent cum, iti recomandam sa obtii un optim intre termoizolatie, felul de coacere (distributiea flacarii), rezistenta tablei la rugina, a butoanelor la actionari multiple, gratarul metalic de deasupra, care sa nu se strambe usor, riscand sa te oparesti, gradul de protectie la pete al tablei.

Iti stam oricand la dispozitie, atat pentru montajul aragazului, alegerea regulatorului de gaz, alegerea detectorului de gaz, alegerea furtunului de alimentare, cat si pentru un sfat avizat inainte de achizitionare.

Sa ai spor.

 
 

Ai nevoie de mai multe detalii?

Suntem alaturi de tine pentru a te ajuta cu toate informatiile necesare.
Contacteaza-ne
Programari

Descopera cum sa-ti rezolvi problema legata de instalatii mai repede,

mai bine si mai ieftin, fara a-ti complica existenta cu o lucrare

de instalatii mai mult decat trebuie.

 

Da, spune-mi exact ce sa fac in continuare