Montaj aragaze

Cum beneficiem de un montaj de aragaz fara dureri de cap?

De cate ori ne propunem sa profitam de ofertele speciale pentru aragaze, atunci cand ne propunem sa ne cumparam unul si apoi sa solicitam montajul lor, ar trebui sa ne si interesam ce hibe ascunse au multe dintre aragaze.

Dupa cum bine stii, doar cele mai bune marci de aragaze iti ofera satisfactie totala pentru lista de optiuni afisata, de aceea trebuie mai intai sa stii ce-ti doresti, cuptoare electrice sau cuptoare pe gaz, pentru ca la multe tipuri de aragaze doar unele dintre optiuni functioneaza la parametrii pe care-i asteptam.

Daca tehnologia a avansat atat de mult si casele au ajuns sa fie tot mai „inteligente„, evident ca si aragazele au ajuns la un nivel destul de performant si aici nu vorbim despre aragaze profesionale utilizate in industria HORECA.

MONTAJ ARAGAZE FARA DURERI DE CAP

Iata un exemplu de montaj aragaz marca HOTPOINT, pe care ne-am propus sa-l ilustram video intr-un film de prezentare:

Video informativ

Video montaj

Montaj aragaze

Cu multe dintre problemele aragazelor te intalnesti dupa ce le-ai achizitionat. Unele dintre ele produc mai multa caldura in bucatarie decat in cuptor, altele au probleme cu supapele de supraveghere pentru gaz si necesita reglaje suplimentare sau o atentie mai mare la punerea in functiune.

Indiferent cum, iti recomandam sa obtii un optim intre termoizolatie, felul de coacere (distributiea flacarii), rezistenta tablei la rugina, a butoanelor la actionari multiple, gratarul metalic de deasupra, care sa nu se strambe usor, riscand sa te oparesti, gradul de protectie la pete al tablei.

Iti stam oricand la dispozitie, atat pentru montajul aragazului, alegerea regulatorului de gaz, alegerea detectorului de gaz, alegerea furtunului de alimentare, cat si pentru un sfat avizat inainte de achizitionare.


PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2