Instalații

Traim intr-o lume in care instalatiile in sine, fie ca sunt instalatii de gaze, instalatii termice, sanitare, electirce, ventilatii sau frigorifice si firmele de instalatii specializate in montajul, verificarea si intretinerea lor, pe fiecare dintre domeniile amintite, ar trebui sa ne simplifice existenta si nu sa ne-o complice, asa cum, din nefericire, se mai intampla.

Spunem asta, pentru ca noi fiind una dintre firmele de instalatii specializata in instalatii de gaze, in instalatii termice si sanitare, apelam la randul nostru la firme, care ofera servicii pe celelalte specializari si va intelegem, cand va temeti, sa luati o decizie, pentru ca putini fac ceea ce promit.

Instalații – Firmă specializată

Iti trebuie ceva timp, nervi si energie, ca sa gasesti cea mai buna firma de instalatii, care sa aiba si cele mai mici preturi, daca putem spune asa, pentru ca cel mai mic pret trebuie si el calculat in raport cu ceva si acel ceva poate sa ne incurce socotelile uneori.

Video informativ

Video montaj

instalatii

Ca sa descoperi cum sa-ti rezolvi problema legata de instalatii mai repede, mai sigur si mai ieftin, fara a-ti complica existenta mai mult decat trebuie, avem nevoie sa intelegem ce te preseaza sau care este cea mai mare provocare, pe care ai identificat-o la acest moment si doar asa vom putea „diagnostica” pasul urmator, pe care ar trebui sa-l faci, pentru a trece peste acest moment cu incredere, ca ai ales cea mai buna solutie la acest moment, fara niciun risc.

Fiecare problema legata de instalatii se rezolva in felul ei, asadar, daca ne acorzi un minut, ca sa ne spui ce te preseaza in acest moment, cu siguranta iti vom spune primul lucru pe care trebuie sa-l faci, raportat la cazul tau si este absolut gratuit.

Apasa butonul de programare de mai jos, ca sa putem incepe.


PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2