ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Mereu în slujba clientului

Cele mai frecvente întrebări ne vin adesea in legătura cu cererile de oferte pentru verificări gaze si revizii gaze, dar vom aminti si pe cele legate de ofertele de instalații sanitare si termice.

I – As dori sa aflu de cate ori trebuie scuturat cosul de la soba? A venit o echipa de la o firma de gaze si mi-a cerut dovada ca am curatat cosurile de fum. Exista asa cava si de unde o procur?

R – Operatia se face o data la 6 (sase) luni de catre firme specializate in curatarea sobelor, care se ocupa si de emiterea dovezii de curatire a cosurilor.

La efectuarea verificarii instalatiei de utilizare gaze care se realizeaza la maxim 2 (doi) ani de catre o firma abilitata in astfel de lucrari se va arata si aceasta dovada de curatire a cosurilor.

ATENTIE! Curatarea cosurilor intra in responsabilitatea dvs., iar verificarea tirajului este obligatorie la efectuarea verificarii sau reviziei instalatiei, dupa caz. In situatia in care cosul de la aparatul de utilizare gaze este infundat sau nu are tiraj acel aparat se va inchide si sigila.

Cosurile necorespunzatoare, care nu au tirajul corect, va pun in pericol de intoxicare cu monoxid de carbon, dureri de cap, oboseala, lesin chiar si deces, daca sunt scapari de monoxid de carbon in cantitati mari.

I – Cum pot verifica daca o firma de instalatii este autorizata ANRE in domeniul gazelor naturale?

R – ANRE este autoritatea care emite autorizatii de executie, verificari, revizii, proiectare pentru firme. Intrati pe site-ul www.anre.ro si faceti verificarea, daca firma este autorizata sa execute lucrarile de instalatii gaze pe care doriti sa le realizati sau cereti firmei o copie dupa autorizatia ANRE.

I – Cati robineti de siguranta se montaza la aragaz?

R – Un singur robinet de gaze deoarece aragazul are robietii lui proprii de manevra. Doi robineti gaze se monteaza doar la aparatele de utilizare care nu au robineti proprii de manevra cum ari fi la sobe, centrale termice, godin etc…

I – Care sunt cele mai mici preturi pentru servicii de verificari instalatii gaze pe apartament, pe care le puteti percepe pentru asociatii de propietari?

R – iata ca la noi gasiti cele mai avantajoase pachete si oferte de servicii de verificare la instalatia de gaze pentru asociatiile de propietari, deoarece includ o multime de facilitati. Va rugam sa accesati pagina preturi si oferte verificari gaze.

Pe langa acele oferte avem si varianta serviciilor la pretul de 21 RON (TVA inclus) / punct de ardere verificat (apartament) si include:

– verificarea intregii instalatii de utilizare gaze incepand de la regulator, pana la ultimul punct de ardere;

– remedierea gratuita a defectelor gasite in apartamente de la T-ul de coloana pana la intrarea in aragaze (sa nu dureze mai mult de 15 min);

– remedierea gratuita a defectelor gasite pe instalatia de gaze la partile comune (sa nu dureze mai mult de 15 min);

– dupa terminarea lucrarilor de verificare se va emite fisa de evidenta a lucrarilor de verificare a instalatiilor de gaze pentru consumatorii casnici in 4 exemplare, una pentru fiecare client, distribuitorul de gaze, furnizorul de gaze si firma noastra

– plata se poate face la maximum 10 zile calendaristice de la emiterea facturii.

Va rugam sa nu ezitati a ne contacta in legatura cu orice nelamurire tehnica, legata de pachetele de ofertare sau de pret.


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri