Ce nu stii cand soliciti oferta pentru verificare gaze sau revizia unei instalatii de gaze?

Ce nu stii cand soliciti oferta pentru verificare gaze sau revizia unei instalatii de gaze?

Cere corect oferta pentru verificari instalatii de gaze

Cand ni se cere zilnic oferta pentru verificarea sau revizia unei instalatii de gaze de catre administratorii sau presedintii asociatiilor de proprietari, cea mai mare problema de care ne lovim nu este neaparat tehnica, ci umana.

Numele meu este Mihai Ciuca, sunt managerul firmei Help Instal si iti spun toate acestea, pentru ca incerc sa fac, pe cat posibil, o lume mai buna, macar in jurul meu, acolo unde pot actiona direct.

Imagineaza-ti ca lucrez in domeniul instalatiilor de gaze de peste 30 de ani si statistica nu s-a schimbat mai deloc:

– in 25% din locuintele in care facem verificari instalatii de gaze sunt scapari de gaze, iar oamenii cred ca, daca nu li s-a intamplat nimic pana acum in mod direct si niciun apartament din jurul lor n-a sarit in aer, nici de acum inainte nu se va intampla. Crezi ca 25% este o statistica linistitoare?

– 85% dintre solicitari sunt pentru cel mai ieftin sistem de detectie, chiar daca el, la final se dovedeste a fi mai scump si mai pagubos. Crezi ca merita sa fii atent la ce urmeaza sa-ti spun despre felul in care ai putea si economisi, dar si trai mai in siguranta decat cei ignoranti?

– 60% dintre persoanele de decizie spun ca decizia finala asupra solutiei tehnice si a pretului pentru sistemul de detectie este a locatarilor. Crezi ca locatarii raspund daca se intampla ceva grav sau cel care a semnat?

Tu ce ai face in locul meu, daca ai avea de ales intre a educa oamenii si a le face pe plac?

Ceea ce nu stim inseamna ca nu ne poate afecta?

Cand spun ca 25% dintre apartamente au scapari de gaze, ma gandesc cu groaza cate familii pot ramane pe drumuri, stiind cate batranici cu Alzheimer sau afectate de senilitate sau cati copii sunt singuri acasa si pot aprinde lumina sau incerca sa aprinda flacara la aragaz pentru ultima data intr-o bucatarie in care s-au acumulat gaze.

Cel mai ieftin detector de gaze este, de fapt, mai scump. Am scris un articol despre asta si m-as bucura sa-l citesti, ca sa intelegi ca nu despre profitul nostru este vorba, cand iti propunem un anume detector, ci despre al tau este vorba si vei vedea de ce.

Sa stii ca am scris si voi scrie, in principiu, cam despre toate problemele cu care se confrunta industria instalatiilor si m-as bucura sa le citesti macar pe cele care crezi ca te afecteaza inainte de a ne contacta.

Pentru orice eventualitate, daca ai nelamuriri, mai bine ma suni decat sa iei o decizie care sa te coste mai tarziu. Un sfat nu ma costa si ti-l dau cu drag.

Ma refer, in speta, la instalatiile de gaze, cele care ne pun cel mai mult viata in pericol, chiar daca oricare tip de instalatie are problemele ei.

Iti multumesc pentru eschiderea de a lua in consideratie cei peste 30 de ani de experienta in domeniu si pentru faptul ca intelegi ca tot ce-ti vom propune tie, ca partener, este fix ce am face pentru noi insine, daca am fi in situatia ta.

Daca dai un click pe butonul verde de mai jos si-mi spui exact de ce ai nevoie, iti voi spune exact pasii pe care trebuie sa-i faci in cazul tau, fara sa te coste nimic acest sfat:

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *