Cele mai ieftine detectoare de gaze sunt mai scumpe?

Cele mai ieftine detectoare de gaze sunt mai scumpe?

Crezi ca se poate ca cele mai ieftine detectoare de gaze sa fie, de fapt, mai scumpe?

Trăim vremuri in care am ajuns sa ne bucuram ca ajungem la destinatie impreuna cu bagajele, chiar si cand zburam cu avioane din clasa lux.

Mai poti avea mare incredere in ceea ce ti se ofera sa cumperi?

Pentru ca nu ne permitem sa pierdem clientii si pentru ca nu ne este in fire sa spunem altceva decat adevarul, s-ar putea sa fii uimit de ceea ce urmeaza sa spun:

1. Cele mai ieftine detectoare de gaze, din păcate, sunt omologate european doar pe partea de circuite electrice, iar partea pe gaz nu este omologata.

Asta inseamna ca te poti trezi oricand cu o lege, care sa te oblige sa le schimbi, ceea ce inseamna o alta cheltuiala neprevazuta.

2. Cele mai ieftine detectoare se declanseaza la orice miros de otet, vin fiert, tuica fiarta, spray de gandaci si altele asemenea, deci si asta te poate costa.

Odata declansat sau daca tu-l scoti din priza, sistemul central de detectie wireless vede ca este o problema si blocheaza gazele pe toata scara si va trebui resetat.

Va trebui sa platesti firma de instalații gaze sa faca resetarea sistemului?

3. La cele mai ieftine detectoare de gaze senzorii nu se pot inlocui, iar garantia este de doi ani, pe cand la cele mai bune detectoare durata de viata este de 15 ani si senzorii se pot inlocui, ceea ce costa mult mai putin si sunt omologati european si pe partea de gaze.

Acum fa si tu niste calcule obiective si spune-mi care sunt cele mai ieftine detectoare de gaze?

Daca ne spui intr-un e-mail urmatoarele:

  1. In ce fel de bloc sau locuinta stai,
  2. Cate apartamente ai pe etaj,
  3. Ce fel de alimentare de gaze ai (individuala sau comuna?)
  4. Si ce fel de aerisire ai la bucatarie

Iti pot spune care este cel mai bun sistem de detectie care ti se potriveste si ce poti sa faci pentru o montare de detectoare si verificare gaze la cel mai mic pret, fara sa ai dureri de cap mai tarziu.

Iti stau cu toata placerea la dispozitie.

Mihai Ciuca
Specialist in instalatii de gaze

Similar Posts

One Comment

  1. Bună ziua ! Locuiesc la bloc, avem termopane și acum 3 ani în toate apartamentele s au montat detectoare de gaz. Noul președinte de bloc ne a anunțat ieri că ar fi primit de la Distrigaz o informare că acestea nu mai sunt valabile și trebuie schimbate cu detectoare wireless. Eu nu am găsit în legislație că aceste detectoare wireless sunt obligatorii. Mă puteți ajuta cu un răspuns? Vă mulțumesc! Cu stimă, Justin Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *