Instalații gaze revizii

Pana cand noi toti vom intelege ca e nevoie de revizii instalatii gaze, pentru ca sunt spre si despre siguranta familiei si a bunurilor noastre, va mai trece un timp si vom mai fi expusi pericolelor din partea vecinilor delasatori sau ignoranti.

Merita mentionat ca suntem o firma de instalatii gaze autorizata ANRE pentru a putea face revizii gaze si verificari in Bucuresti si Sectorul Agricol Ilfov.

Iata care sunt situatiile care impun revizii tehnice la instalatii de gaze, pentru a intelege si mai bine necesitatea lor, din puct de vedere tehnic:

Iti garantez ca legea, care impune obligativitatea de a efectua revizii instalatii gaze, este in favoarea preventiei si nu o taxa sau povara in plus, asa cum o percepem de obicei. De aceea noi, firmele de instalatii gaze autorizate ANRE din Bucuresti sau din intreaga tara, vom fi vazuti ca un rau necesar, chiar daca va aducem toate argumentele ca nu este asa.

REVIZII INSTALATII GAZE LA CEL MAI MIC PRET

  1. Reviziile instalatiei de gaze sunt obligatorii la intervale de maximum 10 ani;
  2. Revizii la instalatii gaze sunt obligatorii dupa orice intrerupere a utilizarii instalatiei de gaze naturale, mai mare de 6 luni;
  3. Reviziile instalatiilor de gaze sunt obligatorii dupa orice eveniment, care poate afecta instalatia de gaze, de la evenimente mici, de genul lovituri, socuri, forfecari ale zidurilor, pana la accidente mai grave petrecute in zona instalatiilor de gaze;
  4. Reviziile sunt obligatorii dupa orice intrerupere a furnizarii de gaze, de catre un agent constatator al SC Distrigaz SUD Retele sau oricarui alt operator similar de distributie, ca urmare a constatarii unei defectiuni.
    Dar se pot face si la cererea clientului.

Fiind o piata libera si pentru firmele de instalatii specializate in gaze, cele mai mici preturi, pe care le avem, pot fi „batute” probabil de unii concurenti, dar scopul nostru nu poate fi de a oferi cele mai mici preturi in detrimentul respectului pentru angajati si pentru siguranta clientilor

Video informativ

Video montaj

Instalatii gaze revizii

Ca sa stim exact cu ce te confrunti, ce fel de instalatii de gaze ai, cate puncte de ardere, de cand nu ai mai facut revizia la gaze, dar si celelalte particularitati, trebuie sa ne spui mai multe.

Ca sa descoperi cum sa-ti rezolvi problema reviziei instalatiei de gaze mai repede, mai sigur si mai ieftin, fara a-ti complica existenta mai mult decat merita, avem nevoie sa intelegem ce te preocupa sau care este provocarea, pe care ai identificat-o la acest moment.

Doar asa vom putea „diagnostica” pasul urmator, pe care ar trebui sa-l faci, pentru a trece peste acest moment cu incredere, ca ai ales cea mai buna solutie de revizie gaze la acest moment, fara niciun risc.

Fiecare problema legata de revizia instalatiei se rezolva in felul ei, asadar, daca ne acorzi un minut, ca sa ne spui ce te preseaza in acest moment, cu siguranta iti vom spune primul lucru pe care trebuie sa-l faci, raportat la cazul tau SI ESTE ABSOLUT GRATUIT.


PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2