Instalații gaze naturale

Atunci cand solicitam montarea unor instalatii de gaze, de cele mai multe ori ignoram ca, de fapt, asta nu inseamna numai o facilitate, ci si o responsabilitate si alte operatii tehnice inerente. Da, asta poate insemna, la pachet un spatiu tehnic special, un traseu special si protejat, anumite dimensiuni si zone de protectie, sa stim cui sa cerem proiectarea instalatiei de gaze, ca sa nu avem dureri de cap si sa facem economie.

Directiile dupa care va putem ajuta pentru instalatii gaze naturale ca firma specializata in instalatii de gaze autorizata ANRE din Bucuresti si Sectorul Agricol Ilfov sunt:

  • Proiectare instalatii gaze pentru diverse situatii, cum ar fi: apartamente, blocuri, case, cladiri industriale, etc.;
  • Montaj instalatii gaze;
  • Reparatii instalatii gaze;
  • Separare instalatii de gaze cu contorizare individuala;
  • Intretinere instalatii gaze si mentenanta;
  • Montaj aragaze profesionale, cuptoare profesionale, montaj arzatoare automate;
  • Montaj masini de aragaz in locuinte si firme sau institutii;
  • Montaj detectoare de gaze compuse din electrovana si senzor;
  • Verificari instalatii de gaze pentru asociatii de proprietari si persoane juridice. Vezi oferte speciale, promotii si gratuitati la rubrica Preturi;
  • Verificari instalatii de gaze pentru persoane fizice;

Instalații gaze naturale

Pentru toate acestea, te invitam sa vezi oferte speciale, promotii si gratuitati la rubrica Preturi si chiar daca avem dintre cele mai mici preturi, nu dupa preturi ne-am dori sa ne alegi, ci dupa linistea si satisfactiile pe care le vei avea, cand vei exploata instalatiile montate de noi.

Video informativ

Video montaj

instalatii gaze naturale

Ca sa descoperi cum sa-ti rezolvi problema legata de instalatii de gaze mai repede, mai sigur si mai ieftin, fara a-ti complica existenta mai mult decat este necesar, este nevoie sa intelegem ce te preseaza sau care este cea mai mare provocare, pe care ai identificat-o la acest moment.

Doar asa vom putea „diagnostica” pasul urmator, pe care ar trebui sa-l faci, pentru a trece peste aceasta situatie cu incredere, ca ai ales cea mai buna solutie la acest moment, fara niciun risc.

Fiecare problema legata de instalatii se rezolva in felul ei, asadar, daca ne acorzi un minut, ca sa ne spui ce te preseaza mai concret in acest moment, cu siguranta iti vom spune primul lucru pe care trebuie sa-l faci, raportat la cazul tau si este absolut gratuit.


PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2