Prețuri

Pentru cei care considera ca cel mai mic pret este o calitate, ne-am straduit sa avem, pe langa angajati responsabili si cele mai mici preturi pentru verificari revizii gaze, pentru verificare centrala termica, montaj aragaze, pentru executie proiectare instalatii gaze naturale si asa mai departe, dar, cu toate astea, nu ne-am dori ca pentru acest criteriu sa ne alegi.

Nu te poti lauda cu cel mai mic pret, daca asta inseamna ca angajatii sa fie prost platiti si sa lucreze doar pentru a-si hrani familiile, pentru ca asta ne-ar ruina ca societate si nici nu am putea avea asteptari fata de responsabilitatea in fata clientilor.

Prețuri Help Instal

Ne straduim sa pastram echilibrul decentei in tot ceea ce facem, respectandu-ne si deontologia profesionala.

Rapeste-ti un minut din timpul tau atat de valoros si spune-ne ce te preocupa in paralel cu cel mai mic pret, ca sa putem sa-ti spunem ce trebuie sa faci ca sa-ti rezolvi problema legata de instalatii mai repede, mai sigur si mai ieftin, fara a-ti complica existenta mai mult decat trebuie.

Video informativ

Video montaj

Prețuri

Doar dandu-ne cateva detalii vom putea „diagnostica” pasul urmator, pe care ar trebui sa-l faci, pentru a trece peste acest moment cu incredere, ca ai ales cea mai buna solutie legata de instalatii la acest moment, fara niciun risc.

Spunem asta pentru ca fiecare problema se rezolva in felul ei si are, cu siguranta, anumite subtilitati, asadar, daca ne acorzi un minut, garantat iti vom spune primul lucru pe care trebuie sa-l faci, raportat la cazul tau SI ESTE ABSOLUT GRATUIT.

Apasa butonul de programare de mai jos, ca sa putem incepe.


PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2