Instalații gaze montaj

Suntem una dintre firmele de instalatii din Bucuresti, care demonstreaza ca exista si instalatori pe care sa te poti bizui ca, dupa ce au terminat o lucrare, nu te asteapta potopul sau cine stie ce pagube datorate neglijentei si iresponsabilitatii.

Directiile dupa care va putem ajuta pentru instalatii gaze naturale ca firma specializata in instalatii de gaze autorizata ANRE din Bucuresti si Sectorul Agricol Ilfov sunt:

Motto-ul nostru este:

“În viață poți avea tot ce-ți dorești, pur și simplu ajutându-i pe ceilalți să obțină ce-și doresc.” – Zig Ziglar

Montaj Instalații gaze

De multe ori insa, nu toata lumea stie cu precizie ce asteptari sa aiba de la lucrarile de instalatii pe care le comanda si, de aceea, noi credem ca un instalator de ajutor este doar acela care da cele mai bune sfaturi, acolo unde se pricepe, necalcandu-si principiile doar de dragul de a castiga un profit de moment.

Acesta este si motivul pentru care am indraznit sa pornim la drum. Mai stim, de asemenea, ca respectandu-ti promisiunile, poti avea tot timpul clienti, tocmai pentru ca in jurul nostru cei mai multi sunt nemultumiti de serviciile de montaj, de reparatii sau de intretinere instalatii pe care le-au avut de-a lungul timpului.

Video informativ

Video montaj

Instalatii gaze montaj

Directiile dupa care va putem ajuta pentru instalatii gaze naturale ca firma specializata in instalatii de gaze autorizata ANRE din Bucuresti si sectorul Agricol Ilfov sunt:

  • Proiectare instalatii gaze pentru diverse situatii, cum ar fi: apartamente, blocuri, case, cladiri industriale, etc.;
  • Montaj instalatii gaze;
  • Reparatii instalatii gaze;
  • Separare instalatii de gaze cu contorizare individuala;
  • Intretinere instalatii gaze si mentenanta;
  • Montaj aragaze profesionale, cuptoare profesionale, montaj arzatoare automate;
  • Montaj masini de aragaz in locuinte si firme sau institutii;
  • Montaj detectoare de gaze compuse din electrovana si senzor;
  • Verificari instalatii de gaze pentru asociatii de proprietari si persoane juridice. Vezi oferte speciale, promotii si gratuitati la rubrica Preturi;
  • Verificari instalatii de gaze pentru persoane fizice;

PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2