Pret montaj aragaz, plite, cuptoare pe gaz

Oferim servicii profesionale de montare aragaz, plita, cuptoare pe gaze naturale la preturi accesibile, in Bucuresti si judetul Ilfov  prin personal autorizat de catre ANRE si agreeat de catre Distrigaz Sud Retele.

Nu stim daca este cel mai mic pret pentru montaj aragaz, plita, cuptoare pe gaze , dar garantam ca nu veti avea dureri de cap dupa aceste servicii.

Garantia pentru montaj si materialele folosite pentru racordarea aragazului, plitei sau cuptorului dumneavoastra este de 24 de luni.

Pretul pentru montaj aragaz clasic porneste de la 180 lei si include:

1 (un) racord de gaze de 75 cm, 1(un) robinet Φ 3/8 sau Φ1/2 , manopera si transport;

Dupa racordarea aragazului, a plitei sau al cuptorului dumneavoastra la gaze, se va efectua verificarea etanseitatii legaturii de aragaz , plia cuptor dupa caz cu detector profesional portabil pentru scapari gaze.

Se intocmeste proces verbal de montaj si garantie, instructiuni de folosire a gazelor naturale.

Pretul pentru montajul de aragaze, plite si cuptoare profesionale, difera functie de compexitatea lucrarii si a materialelor necesare.

Garantia montajului si a materialelor folosite de catre firma noasta este de 24 de luni.

Pentru a veni in sprijinul si siguranta dumneavoastra, firma Help Instal prin specialistii pe care ai avem monteaza aragaze, plite, cuptoare numai cu materiale de  calitate si omologate in uniunea europeana;

Lucrarile de montaj se vor efectua numai de catre instalatori autorizati ANRE cu o experienta minima de cel putin 15 ani in domeniul gazelor.

 

Ai nevoie de mai multe detalii?

Suntem alaturi de tine pentru a te ajuta cu toate informatiile necesare.
Contacteaza-ne
Programari

Descopera cum sa-ti rezolvi problema legata de instalatii mai repede,

mai bine si mai ieftin, fara a-ti complica existenta cu o lucrare

de instalatii mai mult decat trebuie.

 

Da, spune-mi exact ce sa fac in continuare