Preț montaj aragaz, plite, cuptoare pe gaz

Oferim servicii profesionale de montare aragaz, plita, cuptoare pe gaze naturale la preturi accesibile, in Bucuresti si judetul Ilfov prin personal autorizat de catre ANRE si agreeat de catre Distrigaz Sud Retele.

Nu stim daca este cel mai mic pret pentru montaj aragaz, plita, cuptoare pe gaze , dar garantam ca nu veti avea dureri de cap dupa aceste servicii.

Garantia pentru montaj si materialele folosite pentru racordarea aragazului, plitei sau cuptorului dumneavoastra este de 24 de luni.

Servicii montaj aragaz, plite, cuptoare pe gaz

Pretul pentru montaj aragaz clasic porneste de la 320 lei si include:

  • 1 (un) racord de gaze de 75 cm, 1(un) robinet 3/8 sau 1/2 , manopera si transport;
  • dupa racordarea aragazului, a plitei sau al cuptorului dumneavoastra la gaze, se va efectua verificarea etanseitatii legaturii de aragaz , plia cuptor dupa caz cu detector profesional portabil pentru scapari gaze.
  • Se intocmeste proces verbal de montaj si garantie, instructiuni de folosire a gazelor naturale.
  • Pretul pentru montajul de aragaze, plite si cuptoare profesionale, difera functie de compexitatea lucrarii si a materialelor necesare.
  • Garantia montajului si a materialelor folosite de catre firma noasta este de 24 de luni.

Video informativ

Video montaj

Pret montaj aragaz, plite, cuptoare pe gaz

Pentru a veni in sprijinul si siguranta dumneavoastra, firma Help Instal prin specialistii pe care ai avem monteaza aragaze, plite, cuptoare numai cu materiale de calitate si omologate in uniunea europeana;

Lucrarile de montaj se vor efectua numai de catre instalatori autorizati ANRE cu o experienta minima de cel putin 15 ani in domeniul gazelor.


PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2