Despre Noi

Suntem una dintre firmele de instalatii din Bucuresti, care iti demonstreaza, de cate ori ne vei chema, ca exista si instalatori pe care sa te poti bizui ca, dupa ce au terminat o lucrare, nu te asteapta potopul, explozii sau cine stie ce pagube datorate neglijentei si iresponsabilitatii unor angajati prost platiti.

Motto-ul nostru este:

“În viață poți avea tot ce-ți dorești, pur și simplu ajutându-i pe ceilalți să obțină ce-și doresc.” – Zig Ziglar

De multe ori insa, nu toata lumea stie cu precizie ce sa ceara unei firme de instalatii, atunci cand comanda o lucrare, pentru ca, daca ar sti, poate ca n-ar mai avea nevoie de instalatori si si-ar face singuri si, de aceea, noi credem ca un instalator de ajutor este doar acela care da cele mai bune sfaturi, acolo unde se pricepe, necalcandu-si principiile doar de dragul de a castiga un profit de moment.

Despre Help Instal

Am indraznit sa pornim la drum, cu speranta ca oamenii vor dori sa se informeze si nu vor astepta ca cel mai mic pret pentru instalatii sa insemne si siguranta si rezistenta in timp, pentru ca cel mai mic pret pentru instalatii inseamna ori materiale indoielnice ori angajati prost platiti, care , din frustrare, intotdeauna vor lucra doar pentru a bifa ziua de munca si nu pentru ca fac o meserie de drag si pasiune.

Mai stim, de asemenea, ca respectandu-ti promisiunile, poti avea tot timpul clienti, tocmai pentru ca in jurul nostru cei mai multi sunt nemultumiti de serviciile de montaj, de reparatii sau de intretinere instalatii pe care le-au avut de-a lungul timpului.

Mihai Ciuca

30+

Ani Experiență

Numele meu este Mihai Ciuca, sunt managerul firmei Help Instal si iti spun toate acestea, pentru ca incerc sa fac, pe cat posibil, o lume mai buna, macar in jurul meu, acolo unde pot actiona direct.


Ce nu știi când soliciți oferta

Verificare gaze sau revizia unei instalații de gaze? 

  • in 25% din locuintele in care facem verificarea instalatiilor sunt scapari de gaze, iar oamenii cred ca, daca nu li s-a intamplat nimic pana acum in mod direct si niciun apartament din jurul lor n-a sarit in aer, nici de acum inainte nu se va intampla. Crezi ca 25% este o statistica linistitoare?
  • 85% dintre solicitari sunt pentru cel mai ieftin sistem de detectie, chiar daca el, la final se dovedeste a fi mai scump si mai pagubos. Crezi ca merita sa fii atent la ce urmeaza sa-ti spun despre felul in care ai putea si economisi, dar si trai mai in siguranta decat cei ignoranti?

PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Mereu în slujba clientului

Cele mai frecvente întrebări ne vin adesea in legătura cu cererile de oferte pentru verificări gaze si revizii gaze, dar vom aminti si pe cele legate de ofertele de instalații sanitare si termice.

I – Cum pot verifica daca o firma de instalatii este autorizata ANRE in domeniul gazelor naturale?

R – ANRE este autoritatea care emite autorizatii de executie, verificari, revizii, proiectare pentru firme. Intrati pe site-ul www.anre.ro si faceti verificarea, daca firma este autorizata sa execute lucrarile de instalatii gaze pe care doriti sa le realizati sau cereti firmei o copie dupa autorizatia ANRE.

I – Cati robineti de siguranta se montaza la aragaz?

R – Un singur robinet de gaze deoarece aragazul are robietii lui proprii de manevra. Doi robineti gaze se monteaza doar la aparatele de utilizare care nu au robineti proprii de manevra cum ari fi la sobe, centrale termice, godin etc…

I – Care sunt cele mai mici preturi pentru servicii de verificari instalatii gaze pe apartament, pe care le puteti percepe pentru asociatii de propietari?

R – iata ca la noi gasiti cele mai avantajoase pachete si oferte de servicii de verificare la instalatia de gaze pentru asociatiile de propietari, deoarece includ o multime de facilitati. Va rugam sa accesati pagina preturi si oferte verificari gaze.