Preț verificare tehnica periodica centrala termica

Centrala termica se poate verifica tehnic la preturi bune, simplu si rapid. Obtine preturi pentru verificarea tehnica periodica la centrala termica.

Firma Help Instal este autorizata ISCIR, care isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Sectorul Agricol Ilfov, pentru a efectua verificari tehnice periodice centrale termice.

Crezi ca se poate sa obtii preturi pentru verificarea tehnica periodica a centralei termice si revizia, mai sigur, mai rapid, fara sa stai cu teama ca va produce noxe sau va avea avarii care sa te lase fara apa calda si caldura?

Cand vine vorba sa ne traim viata linistiti, fara griji inutile legate de functionalitatea locuintei si fara cheltuieli neprevazute, apare cate un vecin inconstient, care-ti poate ruina viata si agoniseala, pur si simplu pentru ca lui nu i-a pasat ca verificarea tehnica priodica a centralei lui trebuia facuta din doi in doi ani.

Legea aceasta impune obligativitatea nu pentru cei ca tine, care sunt constienti ca orice lucru tehnic se poate strica si poate produce pagube ireparabile, ci pentru cei iresponsabili, carora nu le pasa de nimic si ar lasa totul pana s-ar produce inevitabilul.

Pret Verificare Tehnica Periodica pentru centrala termica – VTP = 280 lei TVA inclus

De aceea, exemplul tau de responsabilitate, pentru faptul ca deja citesti aceste randuri, este binevenit. Pentru cei ca tine oferim noi acest serviciu, caruia ii vom spune pe scurt VTP, iar asta nu poate fi facut decat de firme de instalatii autorizate ISCIR.

Ca sa-ti putem oferi cel mai mic pret pentru verificarea tehnica periodica a centralei termice, dar si garantie ca nu vei avea surprize neasteptate la scurt timp dupa finalizarea lui,

Pretul linistii tale porneste de la 280 lei pentru verificarea tehnica periodica a centralei termice.

Video informativ

Video montaj

Centrala termica - Pret verificare tehnica periodica

Verificarea tehnica periodica centrala termica INCLUDE:

  • Verificarea livretului aparatului (centralei)
  • analiza gazelor arse ale centralei tremice, acestea trebuind sa fie in limitele admise de producator cu analizator de gaze arse marca seitron
  • verificarea dispozitivelor de siguranta ale centralei termice
  • incheierea raportului de verificari si probe al centralei termice

GRATUIT: inregistrarea verificarii tehnice periodice a centralei termice si declararea acesteia catre ISCIR.

Nota: conform legislatiei si normelor iscir in vigoare, dupa orice mentenanta sau reparatie a centralei sau instalatiei se realizeaza obligatoriu si verificarea tehnica centrala termica.

Ca sa fie totul bine, operatiunea de verificare tehnica periodica pentru centrala termica o executam cu instalatori autorizati iscir, care vor folosi analizor de gaze de ultima generatie marca seitron, multimetru si manometru digital.

Cand simti ca arunci banii pe fereastra pe consumul de gaze si caldura nu se prea simte, ar trebui sa stii ca executam si spalare chimica a centralei si a instalatiei termice si indepartarea depunerilor de calcar.

CEEA CE S-AR PUTEA SA NU STII

Cand ai ceva dubii ca centrala nu mai are randament sau ca ceva este in neregula cu functionarea, poti solicita oricand o revizie.

Pretul pentru revizia tehnica a centralei termice este de la 250 lei tva inclus.

Centrala termica - Pret verificare tehnica periodica
Centrala termica - Pret verificare tehnica periodica

GRATUITATI SI DISCOUNTURI:

Iti oferim consultanta gratuita in alegerea centralei termice care ti se potriveste cel mai bine, pentru a face si economie, dar sa-ti acopere si necesarul de caldura si sa fie si cea mai fiabila centrala de banii pe care ii ai.

Inlocuire centrala termica

Iti demontam centrala termica veche si-ti oferim montarea centralei termice de ultima generatie, la preturi de montaj fara materiale incepand de la 900 lei tva inclus.

Cel mai simplu lucru de facut, este sa ne spui ce te preocupa acum cel mai mult si-ti vom spune ce este de facut fix in cazul tau si asta nu te costa nimic.

Montare termostat de ambient wireless

Firma noastra executa montaj termostat de ambient wireless marca logictherm la pretul de la 400 lei tva inclus. pretul include termostatul de ultima generatie care poate fi programat 7 zile din 7 si manopera.


PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2