Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rhel0671/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722
Centrala termica - Pret verificare tehnica periodica - Help Instal

Pret verificare tehnica periodica centrala termica

Crezi ca se poate sa obtii preturi pentru verificarea tehnica periodica a centralei termice si revizia, mai sigur, mai rapid, fara sa stai cu teama ca va produce noxe sau va avea avarii care sa te lase fara apa calda si caldura?

Cand vine vorba sa ne traim viata linistiti, fara griji inutile legate de functionalitatea locuintei si fara cheltuieli neprevazute, apare cate un vecin inconstient, care-ti poate ruina viata si agoniseala, pur si simplu pentru ca lui nu i-a pasat ca verificarea tehnica priodica a centralei lui trebuia facuta din doi in doi ani.

Legea aceasta impune obligativitatea nu pentru cei ca tine, care sunt constienti ca orice lucru tehnic se poate strica si poate produce pagube ireparabile, ci pentru cei iresponsabili, carora nu le pasa de nimic si ar lasa totul pana s-ar produce inevitabilul.

De aceea, exemplul tau de responsabilitate, pentru faptul ca deja citesti aceste randuri, este binevenit.
Pentru cei ca tine oferim noi acest serviciu, caruia ii vom spune pe scurt VTP, iar asta nu poate fi facut decat de firme de instalatii autorizate ISCIR.

Ca sa-ti putem oferi cel mai mic pret pentru verificarea tehnica periodica a centralei termice, dar si garantie ca nu vei avea surprize neasteptate la scurt timp dupa finalizarea lui, pretul linistii tale porneste de la 150 lei pentru o centrala.

Pret Verificare Tehnica Periodica pentru centrala termica – VTP  =  170 lei TVA inclus

Verificarea tehnica periodica centrala termica INCLUDE:

  1. verificarea livretului aparatului (centralei)
  2. analiza gazelor arse ale centralei tremice, acestea trebuind sa fie in limitele admise de producator cu  analizator de gaze arse marca Seitron
  3. verificarea dispozitivelor de siguranta ale centralei termice
  4. incheierea raportului de verificari si probe al centralei termice

GRATUIT: inregistrarea verificarii tehnice periodice a centralei termice si declararea acesteia catre ISCIR.

NOTA:

Conform legislatiei si normelor ISCIR in vigoare, dupa orice mentenanta sau reparatie a centralei sau instalatiei se realizeaza obligatoriu si verificarea tehnica.

Ca sa fie totul bine, operatiunea de verificare tehnica periodica pentru centrala termica  o executam cu instalatori autorizati ISCIR, care vor folosi analizor de gaze de ultima generatie marca Seitron, multimetru si manometru digital.

Cand simti ca arunci banii pe fereastra pe consumul de gaze si caldura nu se prea simte, ar trebui sa stii ca executam si spalare chimica a centralei si a instalatiei termice si indepartarea depunerilor de calcar.

CEEA CE S-AR PUTEA SA NU STII

Cand ai ceva dubii ca centrala nu mai are randament sau ca ceva este in neregula cu functionarea, poti solicita oricand o revizie.

Pretul pentru revizia tehnica a centralei termice este de la 100 lei tva inclus.

GRATUITATI SI DISCOUNTURI:

Iti oferim consultanta gratuita in alegerea centralei termice care ti se potriveste cel mai bine, pentru a face si economie, dar sa-ti acopere si necesarul de caldura si sa fie si cea mai fiabila centrala de banii pe care ii ai.

Inlocuire centrala termica

Iti demontam centrala termica veche si-ti oferim montarea centralei termice de ultima generatie, la preturi de montaj fara materiale incepand de la 500 lei tva inclus.

Cel mai simplu lucru de facut, este sa ne spui ce te preocupa acum cel mai mult si-ti vom spune ce este de facut fix in cazul tau si asta nu te costa nimic.

Montare termostat de ambient wireless

Firma noastra executa montaj termostat de ambient wirless marca logictherm la pretul de la 300 lei tva inclus. pretul include termostatul de ultima generatie care poate fi programat 7 zile din 7 si manopera.

 

Ai nevoie de mai multe detalii?

Suntem alaturi de tine pentru a te ajuta cu toate informatiile necesare.
Contacteaza-ne
Programari

Descopera cum sa-ti rezolvi problema legata de instalatii mai repede,

mai bine si mai ieftin, fara a-ti complica existenta cu o lucrare

de instalatii mai mult decat trebuie.

 

Da, spune-mi exact ce sa fac in continuare