Cum un banal detector de gaze îți poate schimba viața

Cum un banal detector de gaze îți poate schimba viața

Un detector de gaze poate schimba viața!

Ai auzit și tu probabil povești de la cunoscuți despre  acei detectori de gaze care la orice miros ivit in locuinta cum ar fi vinul fiert, parfum, etc si sunt nevoiti sa ai scoata din priza pentru a nu intrerupe gazul si a fi nevoiti sa sune la firma se distributie sau la operatorul economic autorizat ANRE pentru a face verificarea instalatiei de gaze.

Ai văzut la știri o mulțime de situații în care apartamentele sau casele au luat foc, ori peste noapte gazul a răsuflat din instalații, și fără să simtă, locuitorii nu s-au mai trezit…

Cum s-ar fi putut evita aceste situații?

Cum poți să asiguri siguranța ta, a familiei tale și a vecinilor?

Prin montarea unui detector de gaze!

Ocupă un spațiu mic, pare banal, dar este indispensabil casei pentru că poate schimba viața. Acesta simte ceea ce noi ca și oameni nu reușim să simțim: mirosul de gaz la cea mai mică răsuflare.

Iată ce trebuie să știi despre detectorul de gaze:

  1. Montarea detectorului de gaze se face în încăperea în care probabilitatea scurgerii de gaze este mare, în general se montează în bucătărie, unde sunt consumatori de gaze, pe casa scarii unde sunt montate contoarele de gaze.
  2. Acesta se montează la maxim 30 cm de tavan, nefiind împiedicat de mobilă sau decorațiuni.
  3. Niciodată detectorul de gaze nu se montează deasupra aragazului, deoarece la aprinderea focului sau de la vapori de gătit se pot genera alarme false.
  4. Detectorul de gaze nu se montează înăntru mobilierului, în locuri umede, langa ferestre, deasupra aragazului, deoarece senzorul este distorsionat de alți factori și nu funcționează cum trebuie.
  5. Datorită noilor tehnologii au apărut o mulțime de detectoare de gaze, pe care, alături de mine și echipa mea, Help Instal ți le vom explica și îl vom alegem împreună pe cel mai potrivit pentru nevoile spațiului tău.
  6. Află aici prețurile pentru montarea unui detector de gaze.

 

Noi suntem Help-Instal, cred că avem multe de povestit, ne găsești la numărul de telefon: 0757 661 322.

Îți oferim calitate, profesionalism, sfaturi și cele mai bune soluții pe care le-am acumulat în peste 30 de ani de muncă cu pasiune și pe care continuăm să o facem cu aceeași plăcere.

Suntem autorizați ANRE ȘI certificați ISO 9001. Certificatul ISO desemnează un set de standarde care ajută organizațiile să se asigure că satisfac nevoile clienților și ale altor părți interesate în cadrul cerințelor legale și de reglementare legate de un serviciu sau produs.

Alege să fii în siguranță! Alege montarea unui detector de gaze!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *