Preturi montaj detectoare de gaz

Cel mai mic pret pentru montaj detectoare de gaz wireless marca Seitron Italia, cu o garantie de 3 ani si durata totala de viata de 15 ani porneste de la 350 lei cu TVA inclus pentru asociatiile de proprietari.

Firma Help Instal este autorizata ANRE si agrata de catre Distrigaz Sud Retele care isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Sectorul Agricol Ilfov, pentru a efectua montare de sisteme detectie pentru instalatiile de gaze naturale pentru asociatiile de proprietari, persoane fizice si institutii publice.

Insa detectoarele de gaz sunt de mai multe tipuri si in functie de instalatia de gaz si de solutia tehnica aleasa, putem opta pentru diverse variante.

PRETURI MONTARE DETECTOARE DE GAZ PENTRU ASOCIATII DE PROPRIETARI CU CONTORIZARE COMUNA
SISTEM DETECTIEPRET  / BUC [LEI]PRET /BUC [LEI]PRET /BUC [LEI]PRET / BUC [LEI]
 2 rate4 rate6 rate8 rate
Detector Homplex350390430490
Detector wireless SEITRON350390430490
RECEIVER SEITRON CU AFISAJ600600600700
> Pret electrovana comuna MADAS de la Φ1″-Φ11/2″ [ 850 lei ] TVA inclus
> Pret electrovana comuna MADAS Φ2″ [ 950 lei ] TVA inclus
> Preturile includ TVA, manopera, materiale, transport

Video informativ

Video montaj

Sistem detectie Sicurgas sau Italgas pentru persoane fizice (consumatori casnici)

Cel mai mic pret pentru montaj sistem detectie format dintr-un detector (senzor) gaze si o electrovana 3/4″ marca Sicurgas sau Italgas pret 570 lei TVA inclus. Include Materiale, manopera si transport.

Kit-ul de detectie Sicurgas sau Italgas au o garantie de 24 luni si o durata de viata a detectorului de 5 ani de la data punerii in functiune.

Sistem detectie Tehnogas pentru persoane fizice (consumatori casnici)

Cel mai mic pret pentru montaj detector de gaze pentru persone fizice, formata ditr-un detector gaz si electrovana 3/4” marca Tehnogaz pret 580 lei TVA inclus. Include materiale, manopera si transport.

Kit-ul de detectie Tehnogaz are o garantie de 24 luni si o durata de viata a detectorului de 5 ani de la data punerii in functiune.

Sistem detectie Seitron pentru persoane fizice (consumatori casnici)

Cel mai mic pret pentru montaj sistem detectie format dintr-un detector (senzor) gaze marca Seitron fara senzor interschimbabil si o electrovana 3/4″ marca Madas pret 750lei TVA inclus. garantie 36 de luni.

Kit-ul de detectie seitron are o garantie de 36 luni si o durata de viata a detectorului de 5 ani de la data punerii in functiune sau montaj sistem detectie format dintr-un detector (senzor) gaze marca seitron cu senzor interschimbabil si o electrovana 3/4 marca madas pret 850lei tva inclus.

Kit-ul de detectie Seitron Beagle Plus M are o garantie de 36 luni si o durata de viata a detectorului de 15 ani de la data punerii in functiune.

La detectorul de gaz Seitron Beagle Plus M se va inlocui senzorul de gaze la 5 ani respectiv 10ani acesta fiind interschimbabil.

Include Materiale, manopera si transport.

Detector (senzor) dual seismic si gaze naturale Madas

Montaj detector dual gaz seismic marca Madas – pret 1200 lei ( TVA inclus )

Include materiale, manopera si transport.

Garantia este de 24 de luni de la punerea in functiune si durata de viata a detectorului de gaze este de 5 ani.

Te rugam sa consulti tabelele de mai jos si cel mai bine ar fi sa ne contactezi, ca sa lamurim care este solutia cea mai ieftina, rapida si simpla pentru cazul tau.


PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2