Verificări gaze

Te intrebi probabil, de ce spunem ca 25-35% dintre apartamentele carora le facem verificarea instalatiei de gaze periodica au probleme cu scurgerile de gaze si totusi nu sunt atat de multe catastrofe prezentate la televizor?

Afla ca nu toate problemele cu scurgerile de gaze se transforma intr-o catastrofa, tomai pentru ca in 99% dintre cazuri scurgerile sunt destul de mici si oamenii mai aerisesc din cand in cand. Problemele mai grave sunt acolo unde locuiesc unele persoane in varsta, care nu inteleg foarte bine lucrurile acestea din punct de vedere tehnic sau oamenii pleaca de acasa perioade mai lungi, fara a se asigura.

Aceasta statistica ingrijoratoare se datoreaza faptului ca firmele de instalatii, care fac montajul aragazelor sau montajul centralelor termice, anunta beneficiarii, asa cum facem si noi, ca ar trebui sa aiba grija cum si cat pot muta aragazele de pe pozitie sau cum pot spala si intretine instalatiile si, mai ales racordurile flexibile, dar nu intotdeauna persoana care face curatenia si manevreaza aragazele este cea care ia in primire lucrarea de la firma de instalatii autorizata sa faca montajul aragazului sau centralei termice.

Din intreaga experienta in verificari instalatii de gaze acumulata pana in prezent, am constatat ca orice modificari ale instalatiilor de gaze aduse ulterior operatiei de verificare sau exploatarea necorespunzatoare a acestora, cum ar fi deplasarea aragazului mai mult decat trebuie sau curatarea racordului flexibil cu detergenti de vase puternic corozivi, pot duce la accidente ireparabile si chiar pierderi de vieti, datorita fisurarii racordurilor flexibile sau coroziunii.

VERIFICARI GAZE CU STATISTICI INGRIJORATOARE

Iata un exemplu real, descoperit intr-o locuinta unde am fost invitati sa realizam o operatiune de montare de aragaz in Bucuresti, pe care am vrut s-o facem demo si proprietarul tocmai ne spunea ca nu sunt scurgeri de gaze de la centrala, pentru ca nu a simtit niciun miros de gaze.

Video informativ

Video montaj

Verificari gaze

Ne dorim sa credem ca toti consumatorii de gaze, care au cate un bransament, sunt perfect constienti ca legea gazelor este in beneficiul tuturor.

Imaginati-va ca un singur vecin, rauvoitor, nepasator sau plecat din tara, lasa pe maine si nu apeleaza cand trebuie la firme de verificari gaze autorizate anre poate anula tot efortul vecinilor de a face verificarea periodica a instalatiei de gaze, deoarece o scanteie produsa chiar si de o sonerie poate detona intreg imobilul, producand dezastre irecuperabile, asa cum s-au vazut la emisiunile de stiri.

Ca sa dormiti linistiti, stiind ca ati obtinut si cele mai mici preturi pentru verificari la instalatii de gaze, dar ati realizat verificarea gazelor, apeland si la o firma de instalatii gaze maxim de responsabila, asa cum indraznim sa credem ca suntem, ar trebuie sa ne spuneti in ce calitate va doriti acest serviciu si cand.


PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2