Preturi revizie Instalatie gaze

Cel mai mic pret pentru revizii instalatii gaze

Cel mai mici preturi revizii la Instalațiile de gaze porneste de la 32 lei /apartament pentru asociatiile de proprietari sau 240 lei pentru o instalatie de gaze cu maxim 3 puncte ardere – persoane fizice , dar, asa cum spuneam, nu ne-am dori ca pretul sa fie criteriul principal pentru care sa ne alegeti.

Pachet revizie instalatie gaze pentru persoane fizice cu contor individual

Pretul pentru revizia instalatiei de gaze naturale la 10 ani si montare sistem detectie gaze pentru persoane fizice cu contorizare individuala format din detector tehnogas si electrovana 3/4 pret de la 650 lei tva inclus.

Revizii gaze la 10 ani si montare sistem detectie gaze pentru persoane fizice cu contorizare individuala format din detector seitron si electrovana marca madas 3/4.

PRET VERIFICARE / REVIZII INSTALATII GAZE PENTRU ASOCIATII DE PROPRIETARI CU CONTORIZARE COMUNA
NR. APART.PRET / APART. [LEI]PRET / APART. [LEI]
 VERIFICAREREVIZIE LA 10 ANI
1 – 204554
21 – 444050
45- 563545
57 – 993141
Peste 100 apartamente2835
> Preturile includ TVA
> In cazul in care se vor monta oricare dintre sistemele de detectie, pretul pentru serviciul de VERIFICARE instalatie gaze va fi de 25lei/ apartament, sau pentru serviciul de REVIZIE instalatie gaze va fi de 30lei/ apartament indiferent de numarul de apartamente din bloc
PRET VERIFICARE / REVIZIE GAZE PENTRU PERSOANE FIZICE CU CONTOR INDIVIDUAL SI MAXIMUM 3 PUNCTE DE ARDERE
NR. APART.PRET VERIFICARE [LEI]PRET REVIZIE [LEI]PRET REVIZIE DUPA SISTARE [LEI]PRET PT. PUNCT SUPLIMENTAR [LEI]
1 – 316029035080
3 – 714527032080
Peste 8 apartamente13025028080
 > Montare kit detectie 3/4 SEITRON = 850 LEI (TVA, materiale si manopera incluse) – SENZOR INTERSCHIMBABIL LA 5 ANI
Durata de viata a detectorului este de 15 ani
> Montare kit detectie 3/4 ITALGAS / SICURGAS = 590 LEI (TVA, materiale si manopera incluse)
> Montare kit detectie 3/4 Homplex= 800 LEI (TVA, materiale si manopera incluse)
> In cazul in care se vor monta oricare dintre sistemele de detectie, pretul pentru VERIFICARE sau REVIZIE va fi redus cu 50% – pentru  instalatiile cu contorizare individuala cu maximum 3 puncte de ardere.

Consultati tabelele, unde gasiti detalii despre reviziile gaze la 10 ani, dar va sfatuim sa ne si contactati, pentru a gasi cea mai buna solutie tehnica si economica.

Revizia tehnica a instalatiei de gaze se efectueaza:

Revizia instalatiei de gaze se executa la 10 ani, ceea ce inlocuieste verificarea instalatiilor de gaze in acel an, revizie insemnand si verificare obligatorie.

Serviciul de revizie gaz se mai poate face:

  • la intervale de maxim 10 ani,
  • dupa orice eveniment care poate afecta instalatia de gaze,
  • dupa orice intrerupere a utilizarii gazelor pentru o perioada de timp mai mare de 6 luni
  • la cererea clientului final.

Video informativ

Video montaj

Revizie gaz - revizie instalatie gaze

Se vor efectua toate operaţiunile prevăzute la verificarea instalatiei de gaze plus efectuarea probei de etanseitate la presiune, conform prevederilor din “Normele tehnice pentru proiectarea şi executarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale”, a întregii instalatii.

Se efectuează şi revizia tehnica periodica a instalatiilor de utilizare comune care deservesc mai multi consumatori, cuprinse intre statiile sau posturile de reglare şi contoare.

Se efectuează şi proba de presiune de rezistenta pe portiunile de instalatii gaze la care s-au executat inlocuiri sau modificari.

Revizii la instalatiile de gaze se vor face obligatoriu si dupa întreruperea utilizării instalaţiei pentru o perioada de timp care depăşeşte 6 luni sau orice eveniment care ar fi putut afecta instalatia de utilizare gaze naturale (explozii, incendii, cutremur, etc).


PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2