8 informații despre verificările de gaze

8 informații despre verificările de gaze

 

Află prețul unei verificări de gaze și curiozități pe care poate nu le știai.

E octombrie, vreme friguroasă, zile îmbrăcate în cer ce fumegă, frunze uscate ce trosnesc sub talpa bocancilor și hainele groase ce alină dorul de puțină căldură.

Mergi prin oraș cu treburi și auzi la radio: E timpul instalatorilor de gaze. Și știi și tu că a sosit timpul, pentru că după o zi plină cu activități, la lucru, grădiniță, școală, tot ceea ce îți dorești e să deschizi ușa casei și înăuntru să te îmbie o căldură, să te pui câteva momente la calorifer și să privești tabloul arămiu.

Așa că soliciți un instalator pentru verificarea gazului, poate chiar pe mine, mă găsești la numărul de telefon:  0757 661 322, venim cât de repede pot, pentru că știu că vrei siguranță și confort.

Până să ajung eu, relaxează-te și află aici 8 informații despre verificările de gaze:

  1. Din anul 2016 a intrat în vigoare ORDINUL nr. 179 din 16 decembrie 2015 pentru aprobarea Procedurii privind verificările şi reviziile tehnice ale instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale de catre o firma autorizata ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei).
  2. Verificările de gaze se fac periodic la maxim 2 ani de zile, indiferent daca locuiesti la bloc sau la casa, este preferabil ca verificarea să fie în fiecare an, pentru a prevenii eventualele scapari accidentale de gaze.
  3. Pentru cei care dețin centrală proprie, verificarea tehnică periodică se face o dată la maxim doi ani. Ca sa fie totul bine, operatiunea in sine o executam cu instalatori autorizati ISCIR, care vor folosi analizor de gaze de ultima generatie marca Seitron, multimetru si manometru digital.
  4.  întotdeauna verificarea de gaze se face cu un dispozitiv omologat, urmărindu-se funcționarea optimă pentru că siguranța ta și a celor dragi trebuie să primeze.
  5. Dacă instalațiile de gaze nu sunt conforme, nu funcționează cum trebuie sau prezintă scăpări de gaze, căldura și utilitățile racordate la gaze îți pot fi oprite până când se rezolvă problema.
  6. Dacă ai fost plecat pentru o perioadă mai mare de șase luni și ai întreput furnizarea de gaze, indiferent de sezon trebuie ca o firma autorizata ANRE să facă revizia instalațiilor de gaze.
  7. Prețul unei verificări de gaze, pentru un apartament pornește de la 14 lei (TVA inclus). Avem câteva oferte gândite să te încânte.
  8. La finalul verificării vei primi documente care să certifice ca instalatiia de gaze corespunde normelor tehnice si de siguranta in viguare. După aceea, documentele se depun de catre noi gratuit la firma distribuitoare de gaze naturale de care aparții.

Relaxează-te cât e iarna de lungă, pentru că dacă ai nelămuriri sau alte curiozități, poți suna oricând pentru sfaturi avizate în domeniile instalațiilor de gaze, termice și sanitare.

Alături de echipa mea, Help-Instal, punem experiența de peste 30 de ani, pasiunea, priceperea, profesionalismul, calitatea, rapiditatea și accesibilitatea ca principii fundamentale în munca noastră.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *