Indraznim sa aspiram la cea mai buna firma de inatalatii gazedar si de instalatii termice si sanitare, pentru ca experienta de peste 22 de ani in instalatii ne da acest ascendent de curaj in a promite ca vei avea o lucrare de durata si cu cele mai bune garantii ale responsabilitatii asumate.

Tot experienta ne-a invatat ca, pentru a ajunge sa aspiram la titlul de cei mai buni specialisti in instalatii de gaze, termice si sanitare, trebuie sa acceptam si provocari din zona lucrarilor dificile, sa urmarim montajele pe parcurs, sa sunam clientii pentru a afla cum au functionat solutiile propuse de noi si, mai ales, daca ofertantii de componente de instalatii, cu care lucram, ofera garantii corecte la randul lor pentru produsele si echipamentele vandute.

Experienta in instalatii

Dar faptul ca am ajuns sau nu specialisti in instalatii, doar tu ne vei putea spune. Si pentru asta, ramane doar sa ne contactezi cel putin pentru a ne cere un sfat sau o cotatie.

Video informativ

Video montaj


PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2